Şehitler adına fidan diktiler

Orman Haftası nedeniyle Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Orman İşletme Şefliği işbirliğinde düzenlenen etkinlikte ceviz, ladin, top akasya ve fıstık çamından oluşan bin fidan toprakla buluştu.

Şehitler adına fidan diktiler

Etkinlikte şehitler adına ayrılan bölüme de şehit aileleri tarafından fidan dikildi.

Nadır bölgesinde daha önce hafriyat döküm alanı olarak kullanılan ve düzenlemesi yapılan alanda düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Ütğm. Furkan Karacan, Orman İşletme Şefi Serdar Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, şehit aileleri, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Orman İşletme Şefi Serdar Yazıcı, Orhangazi Orman İşletme Şefliği olarak bugüne kadar yaptıkları ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da ağaçlandırmaya ve yeşile önem verdiklerini belirterek, ”Ağaçlandırma yaptığımız bu bölge daha önce hafriyat döküm alanı olarak gelişigüzel kullanılmış. Biz burada düzenleme yaptık. Şimdi ağaçlandırmasını yapıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X