‘Şehrin Işıkları’ Bursa’yı aydınlatıyor

UEDAŞ’ın 6 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl ilk kez uluslararası katılıma açılan ‘Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması’nda” dereceye giren 50 fotoğraf, Tayyare Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

‘Şehrin Işıkları’ Bursa’yı aydınlatıyor

Sergi, 15 Haziran Cumartesi gününe kadar vatandaşların ziyaretine açık tutulacak. İlk olarak, Ankara’da Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Sergi Salonu’nda ve Bursa’da Korupark AVM’de sanatseverlerle buluşan fotoğraflar, bu yıl üçüncü kez sergileniyor.

UEDAŞ’ın, ‘Gece ve Işık’ temasıyla düzenlediği ‘Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması’ her yıl amatör veya profesyonel binlerce fotoğraf tutkununu bir araya getiriyor.

Bu yıl yarışmaya 15 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında; Avustralya, Tayland, Kıbrıs, Amerika, İran, Slovenya, Hindistan, Suudi Arabistan, İspanya, Azerbaycan, İtalya, Portekiz gibi ülkelerden 5 bin 204 başvuru geldi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X