Şehrin merkezinde nedeni anlaşılamayan elektrik kesintileri

Bursa’nın merkezinde yer alan Cemal Nadir Caddesi’nde yaklaşık 10 gündür devam eden elektrik kesintileri özellikle esnafın şikayetine neden oluyor.

Şehrin merkezinde nedeni anlaşılamayan elektrik kesintileri

Olay Gazetesi’nde Günay Yumruktay tarafından yönetilen Söz Sizde Köşesi’nde bugün konuyla ilgili bir yazı yayınlandı. Yazıda, Cemal Nadir Caddesi esnafı UEDAŞ’tan sorunu bir an önce çözmesini istiyor.

Cadde esnafı UEDAŞ’tan dertli

Zafer Plaza karşısında olan Cemal Nadir Caddesi’nde 10 Mart 2018’de cumartesi günü saat 17.00’da başlayan nedenini bilmediğimiz artık kronik hale gelen plansız elektrik kesintisi zaman zaman devam ediyor. Caddede bulunan esnaf olarak kesintilerden ötürü çok büyük maddi zararlarla karşılaştık /karşılaşıyoruz.

Sorun için UEDAŞ’ı aradığımızda ‘Sorun gözükmüyor, kesintiye sebep olan sorunu bulmaya çalışıyoruz’ gibi garip cevaplar alıyoruz. Bir sonraki aramada ‘sorunu çözmeye çalışıyoruz’ gibi klişe cevaplar alıyoruz. Ayrıca caddede bulunan sokak lambaları defalarca aramamıza rağmen yıllardır yanmıyor, gece güzelim sokak gecekonduları aratmıyor. 

Söz Sizde aracılığıyla UEDAŞ yetkililerinin dikkatine sunuyor, en kısa sürede çözüm odaklı davranacaklarını ümit ediyor, saygılar sunuyoruz.

Cemal Nadir

Caddesi esnafı
 

Söz Sizde Köşesi’nde yayınlanan yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X