Seksenler dizisinde Ergun Plak şoku! Birol Güven açıklamayınca Serhat Kılıç açıkladı!

Seksenler dizisi TRT1 ekranına dönmeye hazırlanıyor. Akıllardaki en büyük soru işareti ise Ergun Plak karakterine ne olacağı…

Seksenler dizisinde Ergun Plak şoku! Birol Güven açıklamayınca Serhat Kılıç açıkladı!

İzleyiciler Serhat Kılıç’ın canlandırdığı karakterin geri dönüş yapmasını istiyordu. Ancak Serhat Kılıç yaptığı açıklama ile Seksenler dizisinde olmayacağını duyurdu.

MinT Yapım’ın sahibi Birol Güven, hikayenin uygun olduğunu ve Serhat Kılıç uygun olur ise geri dönüş yapmasının önünde bir engel olmadığını daha önceden açıklamıştı.

Ancak Serhat Kılıç, çok net bir şekilde dizide yer almayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Serhat Kılıç, instagram hesabından aşağıdaki açıklama ile Seksenler dizisi hayranlarının hevesini adeta kursaklarında bıraktı..

İşte Serhat Kılıç’ın açıklaması:

Çok kıymetli ve vefalı “Seksenler” izleyicileri…

Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatli macera benim için üç yıl önce sona erdi.

Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz ‘Ergun Plak’ karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun.

İnanıyorum ki, “Seksenler” dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim.

Yeni projelerde farklı karakterlere hayat vermekle ilgili merakımı ve heyecanımı anlayışla karşılayacağınızdan hiç şüphem yok.

En içten sevgi ve selamlarımla…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X