Sektöre yön verecek projeler geliştirilecek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Sağlık Konseyi Başkanı Erol Kılıç, sektörün geleceğine yön veren projeler geliştireceklerini söyledi.

Sektöre yön verecek projeler geliştirilecek

Sağlık Konseyi ilk toplantısını sektör temsilcilerinin katılımıyla Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirdi. Konsey Başkanı Erol Kılıç, buradaki konuşmasında sağlıktaki tüm paydaşları bir araya getirerek, sektörün geleceğine yön veren projeler geliştireceklerini belirtti. Güzel çalışmalara imza atılacağına inandığını ifade eden Kılıç, ‘’Birbirimizi dinleyeceğiz ve fikir alışverişinde bulunacağız. Sorunlarımızı kişiselleştirmeden, sektörümüze fayda sağlayacak konuları tartışabileceğimiz bir platform oluşturma çabasında olacağız. Hedeflerimiz ortak” dedi.

ÖZCAN AKAN’DAN SUNUM

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur da, meslek komite ve sektörel konseylerin BTSO’nun makro projelerinin sürükleyici gücü olduğunu kaydetti. Konseylerin sektörlerle ilgili belirlediği stratejilerin kent ekonomisine dinamizm kattığını vurgulayan Onur, ‘’2013 yılından bu yana sektörel konseyde 2 bin 700’ün üzerinde katılımcıyla 100’ü aşkın konsey toplantısı gerçekleştirdik. Bu dönemde sayısını 23’e yükselttiğimiz konseylerimiz, kurumlar arasındaki sinerjinin artmasına da önemli katkılar sağlıyor” diye konuştu. Konsey toplantısına katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ise, müdürlüğün Bursa genelinde devam eden sağlık projelerine ilişkin sunum yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X