Selçuk Şahin formayı istiyor

Kaptan’ın kariyerinde 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa ve bir 1. lig şampiyonluğu var.

Selçuk Şahin formayı istiyor

12 sezon boyuncu giydiği Fenerbahçe formasıyla 10 kupa kaldıran, Gençlerbirliği ile TFF 1. Lig’de şampiyon olan Selçuk Şahin, Bursaspor’la ikinci kez Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Bursaspor’un sezon başında Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı ve kaptanlık verdiği Selçuk Şahin tam bir istikrar abidesi. 12 sezon boyunca formasını giydiği Fenerbaçe’de teknik direktörlerin vazgeçilmez ismi olan 38 yaşındaki futbolcu sarı lacivertli kulüple tam 332 maça çıktı. Fenerbançe ile 2003-04, 2004-05, 2006-07, 2010-11 ve 2013-14 sezonlarında şampiyonluk yaşayan kaptan, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında da Türkiye Kupası’nı kaldırma başarısı yakaladı. Türkiye Süper Kupası’nı da 3 kez kazanma başarısını gösteren Selçuk, profesyonel kariyerinde ise toplam 492 maça çıkıp, 30 gol ve 26 asist üretti. 

A MİLLİ FORMAYLA 23 MAÇ

A Milli Takım formasını da 23 kez giyme şansı yakalayan tecrübeli futbolcu, U 21 ve A2 Milli Takım formalarını da giydi. Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği ile TFF 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan ve Başkent ekibinin yeniden Süper Lig’e dönmesinde rol oynayan Selçuk Şahin, şimdi aynı başarıyı Bursaspor ile yakalamak istiyor. Transferin son günlerinde yeşil beyazlı takıma katılan, Bursaspor Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın ortak kararıyla 1. kaptanlık görevi verilen Selçuk, şu ana kadar Bursaspor’da beklediği şansı yakalayamadı. 

HENÜZ FORMAYI KAPAMADI

Sezon başında yeterince çalışma şansı bulamadığı için yavaş yavaş formaya ısınan kaptan, şu ana kadar sadece Muğlaspor ile oynanan kupa maçında 90 dakika sahada kaldı. Muğla maçında bir de gol kaydeden Selçuk, ligde ise şu ana kadar sadece 24 dakika forma giyebildi. Milli arada sıkı çalışan tecrübeli futbolcu, bir an önce formayı kapmak istiyor. Yalçın Hoca’nın istikrar yakalayamadığı ortasahaya iyi bir Selçuk Şahin’e yakın dönemde forma vermesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X