Selçuk Türkoğlu İYİ Parti’den aday

Bursa eğitimine damga vuran Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, görevlerinden istifa ederek İYİ Parti’den Bursa Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Selçuk Türkoğlu İYİ Parti’den aday

Bursa’da eğitim alanında yaptığı çalışma ve eylemlerle taraflı tarafsız birçok kesimin takdirini toplamayı başaran Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti’den siyasete giriyor. 

Yaptığı yazılı açıklamayla görevlerinden istifasını ve milletvekili aday adaylığını duyuran Türkoğlu, “Kirli olan siyaset değil insanlar. Siyaseti kötülerin yuvalandığı köşeler olmaktan çıkarmak ve İyiliğin dilini yaymak için adayım” dedi.

“HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA OLDUK”

Tükoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Türkiye vitesi bozuk araba görünümünde. Eğitimden hukuka her alanda tel tel dökülüyoruz. Kamusal alanda biz topladıkça iktidar dağıtıyor, biz çözüm ürettikçe onlar sorun çıkarmada uzmanlaşıyorlar.

Bursa’da 18 yıl boyunca bir hak ve özgürlük mücadelesi olarak sendikacılık yaptık. İdeallerimizin hayata yansıması için bir imtihan aracı kabul ettiğimiz bir hizmet alanında Türkiye’nin 4’ncü büyük şehrine tercüman olmaya gayret ettik.

Her zaman doğrunun ve doğru işlerin yanında, yine her zaman yanlışın ve zulmedenlerin karşısında olduk. Kazanılan bir başarı varsa o bütün ekip arkadaşlarımın ve Bursa halkının gönül güzelliğinin başarısıdır. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, helâlliklerini diliyorum. 

“İYİLİĞİN DİLİNİ YAYMAK İÇİN ADAYIM”

Ufkumuz bölgemizde daha da kararmadan iyilerin cesur çıkışlarına ihtiyacımız var. Siyaset yoluyla yavaş yavaş zıvanadan çıkarılan güzel ülkemizin tekrar akort bulması için yine siyaset yoluyla daha fazla inisiyatif almaktan başka çaremiz de yok.

Arkadaşlarımla da istişare ederek ve bu zamana kadar büyük onur ve azimle yürüttüğüm sendikacılık görevlerimden istifa ederek İYİ Parti saflarında siyaset yapma kararını aldım. 3 milyonluk şehrin ezilen, sefalete mahkum edilen, sosyal açıdan patlama arifesinde duran insanların sesi olmaya çalışacağım.

Çocuklarımızın geleceği, sokaklarımızın selameti, toplumsal birlik ve beraberliğimiz aslında bu iyilik düşüncesine emanettir. Ve bu düşüncenin katsayısını yükseltmek boynumuzun borcudur. H

aksızlıklar karşısında duruş gösterme, gücü olmayanlar sözcüsü olma, adalet ve hukukun olabildiğince bayraktarlığını yapma keyfiyetimiz bizi İyiler Kervanı’nda vazifelenmeye mecbur kılmaktadır.

Kirli olan siyaset değil insanlar. Siyaseti kötülerin yuvalandığı köşeler olmaktan çıkarmak ve İyiliğin dilini yaymak için adayız. 24 Haziran Seçimleri’ni normalleşmemize ve toplumsal kucaklaşmamıza vesile etsin. Dili, dini, rengi ne olursa olsun; iyi insanlara selam olsun.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X