Selda Bağcan ve ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler’

Selda Bağcan’ın da aralarında bulunduğu yüz ‘asi kadın’ın, ilginç illüstrasyonlarla renklenmiş hayatlarını anlatan ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2’ Avrupa’da ilk kez, İngiltere ile aynı anda Türkiye’de okurlarla buluşuyor.

Selda Bağcan ve ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler’

Elena Favilli ve Francesca Cavallo’nun yazdığı ve her yaştan okurun büyük ilgisini gören ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’ macerası kaldığı yerden devam ediyor. Büyük bir heyecanla beklenen kitabın bu defa Türkiye’deki okurlarına bir de sürprizi var: Selda Bağcan! Bağcan’ın da aralarında bulunduğu yüz ‘asi kadın’ın, ilginç illüstrasyonlarla renklenmiş hayatlarını anlatan ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler 2’ Avrupa’da ilk kez, İngiltere ile aynı anda Türkiye’de okurlarla buluşuyor.

kssiii.jpg
 

‘Hep kitap’tan çıkan ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler 2’ bugün raflarda yerini alıyor.

Geçtiğimiz yıl yayımlandığı tüm ülkelerde uzun süre çok satanlar listelerinde yerini koruyan ve büyük ses getiren ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’ kitabı, defalarca yeni baskı yaptı. Aslında bir çocuk kitabı olarak tasarlanan ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’in ikincisi de yine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde, her yaştan okura ilham kaynağı olmak için raflara çıkıyor.

kol.jpg
 

YÜZ KADIN, BİR KİTAP…

Agatha Christie, Alice Ball, Audrey Hepburn, Beatrix Potter, J.K. Rowling, Nadya Murad, Nefertiti, Sappho, Selda Bağcan ve niceleri… Hayatta prenses değil, kahraman olmayı seçmiş, bütün engellerin üstesinden gelmeyi başarmış yüz kadın bir kitapta toplandı. Dünyanın dört bir yanından elli kadın illüstratörün çizimleriyle görsel bir şölene dönüşen hayatlar, ilgünç öyküleriyle kitap severlere ilham veren bir okuma imkânı sunuyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X