Seleznov gole hasret!

Ukraynalı yıldız, İspanya’nın Malaga takımında skora katkı koyamamıştı

Seleznov gole hasret!

Tecrübeli golcü, kariyerindeki en son golünü 11 ay önce 7 Ekim 2018 tarihinde Akhisarspor formasıyla Trabzonspor’a karşı attı. 

Bursaspor’da camiayı transferi en çok heyecanlandıran isimlerin başından Ukraynalı Yevhen Seleznov geldi… Akhisarspor ve Kardemir Karabükspor’daki formuyla dikkatleri üzerine çeken Ukraynalı tecrübeli golcü, 2018-2019 sezonunun devre arasında gittiği İspanya’nın Malaga Takımı’nda aradığını bulamamıştı. Tekrar Türkiye’ye dönme kararı alan ve yeşil beyazlı takımla sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu, uzun süredir gole hasret…

Görev bekliyor

Bursaspor’la ilk resmi maçına bugün oynanacak Osmanlıspor randevusuyla çıkacak olan Seleznov’un maça yedek kulübesinde başlaması ve ilerleyen dakikalarda Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’tan şans bulması bekleniyor. Tecrübeli yıldız Yevhen Seleznov son golünü yaklaşık 11 ay önce 7 Ekim 2018 tarihinde Akhisarspor formasıyla Trabzonspor’a karşı atmıştı. Seleznov’un Bursaspor formasıyla gol hasretine kısa zaman içersinde son vermesi ve yeşil beyazlı takıma katkı sağlaması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X