Şener Özbayraklı’dan Fenerbahçelileri kızdıracak hamle!

Galatasaray ile sözleşme imzalaması beklenen Şener Özbayraklı, Instagram hesabından Fenerbahçe’yi takipten çıktı ve sarı lacivertli forma altındaki fotoğraflarını sildi.

Şener Özbayraklı’dan Fenerbahçelileri kızdıracak hamle!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren ve gelecek sezonun kadro planlamasında yer almayan Şener Özbayraklı  flaş bir hamlenin altına imza attı. 2015 yılında Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ve 3 sezondur sarı-lacivertli formayı sırtında taşıyan Şener Özbayraklı, Instagram hesabında yer alan Fenerbahçeli fotoğrafların tamamını sildi.

GALATASARAY İÇİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Galatasaray için sağlık kontrolünden geçen ve sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya varan Şener Özbayraklı’nın yeni sezonda Galatasaray formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Şener’in sözleşmesinde garanti ücret, maç başı, şampiyonluk primi ve performans primini devreye sokacak olan Galatasaray, +1 yıl opsiyonu milli futbolcunun maç sayısına göre devreye sokacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X