Şenol Güneş’ten Fenerbahçe açıklaması

A Milli Takım ve Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenledi, Toplantı 1 saat 53 dakika sürdü…

Şenol Güneş’ten Fenerbahçe açıklaması

A Milli Takım ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

FENERBAHÇE DÜŞMANI DEĞİLİM

Fenerbahçe düşmanı değilim. Ersun hocayla görüştüm, Ali Koç’la da görüşeceğim. Ben eğer Türkiye’de şiddetin sebebiysem bu işi yapmam. Fenerbahçe’yle ilgili kavgada ben saldırmadım. Dayak yiyen benim. Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmaz, Ali Koç ile aram çok iyidir. Milli Takım tüm takımların üstü, tavanı. Taban sağlam olmazsa tepenin önemi yok. Tepe iyi temsil etmezse de tabanın önemi kalıyor.

Evet bir hatam var. Mart’ta gelmeye sıcak bakmayan bir kişi olarak haziran ayında gelirim dedim. O zaman martta kimi getireceğiz hocam dediler haklı olarak. E kulüp var dedim. Daha sonra o maddeyi öğrendik. TFF’nin kulüpten izin almasına gerek yok diye. Milli Takım antrenörü olursam da, benim başka bir yerde kardeşim olsa Fenerbahçe’deki oyuncu daha iyiyse onu alırım. Benim niyetim herkese güzel bakmak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X