Sercan eski günlerdeki gibi

Timsah’ın Galatasaray’dan kiraladığı golcü oyuncu Sercan Yıldırım, Balıkesirspor ile oynanan mücadelede gösterdiği performansla eski günlerini hatırlattı. Genç oyuncu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan da tam not aldı.

Sercan eski günlerdeki gibi

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada dün PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, sahadan 4-0 galip ayrıldı.

SERCAN YILDIRIM ALKIŞ TOPLADI

Sezon başında Galatasaray’dan 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katılan golcü oyuncu Sercan Yıldırım, mücadelede attığı 2 golle ve gösterdiği performansla eski günlerini hatırlattı. Bursaspor’un ligde şampiyonluğu elde ettiği 2009-2010 sezonu ve 2010-2011 sezonunda oynadığı futbolla Avrupa devlerini peşinden koşturan 25 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’a transferinin ardından bir türlü beklenen performansı sergileyememişti. Sivasspor, Şanlıurfaspor ve Balıkesirspor gibi takımlarda da forma giyen Sercan, sezon başında Galatasaray’ın Avusturya kampında yer aldı.

TEKNİK HEYETTEN TAM NOT

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun gözüne giremeyen ve 1 yıllığına eski takımı Bursaspor’a kiralanan Yıldırım, yeşil-beyazlı takımda ligin ilk 3 haftasında oynanan maçlarda forma şansı buldu. Dün oynanan Balıkesirspor mücadelesinde 2 gol atma başarısı gösteren Sercan, oynadığı futbolla teknik ekip ve taraftarların beğenisini kazandı. 25 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan da tam not aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X