Serdar Aziz, Bursaspor’da kaldı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun kadrosunda görmek istediği Bursasporlu stoper Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, genç oyuncu hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Serdar Aziz, Bursaspor’da kaldı

Stoper mevkiinde Semih Kaya’nın sakatlık yaşaması nedeniyle Bursasporlu Serdar Aziz’e yönelen Galatasaray’a Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar’dan kötü haber geldi. Radyospor’da canlı yayın konuğu olan Canatar, Galatasaray’ın geçen sezonun ilk yarısının sonunda da talip olduğunu, Bursaspor’un herhangi bir cevap vermediğini ve konunun kapandığını söylerken, bu sezon için de temasların olduğunu ancak konunun yeniden kapandığını açıkladı.

“FUTBOLCUNUN MOTİVASYONU ETKİLENİYOR”

Galatasaray’da yaşanan sakatlıkların ardından oyuncusunun tekrar gündeme alındığını dile getiren Canatar, “Transferlerin bu şekilde çok fazla gündemde olması esasında futbolcunun motivasyonunu da engelliyor, çok hoş da olmuyor. Her gün Galatasaray’a gidecek, oldu olmadı deniliyor. Görüşülür ve transfer ya biter ya da bitmez. Bunların uzun sürmemesi lazım. Yarım saat önce Serdar konusu tamamen kapandı. Fazla detaya girmek istemiyorum. Her iki camiayı da rencide edecek bir durum söz konusu değil. Bursaspor farklı strateji peşinde, beklentileri olması normaldir de. Galatasaray da yeniden yapılanma içinde farklı beklentilerde. Bu nedenle konu kapandı” dedi.

“SÜREÇ YENİDEN YAŞANABİLİR”

“Sonuçta futbol, süreç yeniden açılabilir” şeklinde konuşarak ihtimaller olabileceğini ifade eden Canatar, “Serdar şu andan itibaren ikinci yarıya konsantre olacak. Kafası karışmadı. Ancak para konusundan dolayı bir anlaşma söz konusu değil. Bir araya gelme programları vardı yöneticilerin ama bir araya da gelemediler. Hayırlısı olsun” dedi.

“ALBAYRAK’A ÖVGÜ BURSASPOR’A ELEŞTİRİ”

Bu transferde temel sorunun bonservis ücreti olmadığını da ifade eden Canatar, “Ücret konusunda Bursaspor’un istediği ve Galatasaray’ın verdiği rakam hakkında bilgi sahibi değilim” dedi. Galatasaray yöneticisi Abdurahim Albayrak’ın doğru bir çalışma politikası izlediğini dile getiren Canatar, “Albayrak bu süreçte başarılı bir çalışma yaptı, kulübünün hatalı bonservis bedelleri ödemesine karşı kararlar alıyor. Keşke bu hep gerçekleşse, ben çok doğru buluyorum. Bursaspor’da bir sorun var, taraftar ve camia iç içe. Belli başlı rakamların altında konuşmaya cesaret edemiyorlar. Hatta transferle ilgili bile konuşmaya cesaretleri olmuyor. Bu tüm yönetimler için geçerli, taraftarın da bir sahiplenmesi var ve gündem çözümsüz bir gündem oluyor” dedi.

Canatar, kendisinin de Bursaspor yönetiminden bir yetkiliye, “Görüşme yapılacaksa bu kadar uzatmamak lazım, konu çok gündemde kalmasın” dediğini ve bunun kabul edildiğini ifade etti.

“DEVAMLI İSMİNİN DOLAŞMASI SORUN OLUYOR”

“Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı bir oyuncu elbette hedefleyebilir ama gittim çok mutlu oldum, ya da gitmedim çok mutsuzum olayı yok” diyen Canatar, “Serdar şu an mutlu ve memnun. Devamlı isminin dolaşması da sorun oluyor. Tabii Semih’in sakatlığından sonra talep olması doğaldı” dedi. 

Serdar Aziz’in yurtdışından da taliplerinin olduğunu ifade eden Canatar, “Sezon sonuyla ilgili bir kriterin oluşabilmesi için beklemek zorundayız. Sezon sonuyla ilgili resmi yazışmalar da var. Yardımcı hocalar da izliyor Serdar’ı yurtdışından. Ancak bugünün gündemi bu olmamalı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X