Seren Serengil’e yine hapis yolu gözüktü!

Gülben Ergen’in aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı için 3 gün orlama hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil uslanmıyor. Serengil bu kez de sosyal medyadan Ergen’e göndermede bulundu.

Seren Serengil’e yine hapis yolu gözüktü!

Gülben Ergen ile Seren Serengil arasında yaşanan tartışma bu kez sosyal medyaya taşındı. İkilinin isim vermeden yaptıkları paylaşımlar olay oldu. Bu paylaşımlarla birbirlerine cevap verdikleri konuşuldu.

5 GÜN HAPİS YATABİLİR!

Ancak Seren Serengil’in bu paylaşımı başına bela olabilir. Gülben Ergen’in Serengil hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararı hala geçerliliğini koruyor. Kanunlara göre 3 günlük zorlama hapis cezasının ardından yasak yeniden delinirse 5 gün hapis cezasına çarptırılabilir.

İşte ikilinin o paylaşımları:

“BENSİZLİK ZOR!”

Bir takipçisi Gülben Ergen’e “Baktın reytingi düşmüş programda siz yoksunuz, reyting de yok. Kimse o olduğu için bakmıyormuş boşuna size sataşmamış yıllarca” yazdı. Ergen ise takipçisine şu cevabı verdi: “Bensizlik zor.”

rewsim.jpg
 

“REYTİNGİN OLSA PROGRAMIN KALDIRILMAZDI!”

Bu yazışmanın üzerine Seren Serengil üstü kapalı şu cevap verdi: “Skandalların reyting alıyor senin sen değil, o da ben sunduğum için”

resim-141822df.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X