Serenay’dan samimi itiraflar!

Fi’deki rolüyle üniversite öğrencileri tarafından En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu seçilen Serenay Sarıkaya, ilgiyle izlenen diziyi olgunlaşma dönemi olarak tanımladı. 

Serenay’dan samimi itiraflar!

KADINLIĞA GEÇİŞ DÖNEMİM

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘Yılın Yıldızlarında En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu olan Serenay Sarıkaya, Fi dizisindeki performansıyla aldığı ödül için seyircisine teşekkür etti. Samimi itiraflarda bulunan Sarıkaya, ‘Fi ile büyüdüm. Meslekte olgunlaşmaya geçişim bu dizi, önceki dizilerin daha gençlik dizisiydi. Fi dizisinde Duru’nun kadınlığa geçiş dönemi oldu. Onunla birlikte bende olgunlaştım’ dedi. 

BERGEN’DEN ÇOK ETKİLENDİM

Efsanevi şarkıcı Bergen’in hayat hikayesinin çekileceği filmde rol alacağı konuşulan Serenay Sarıkaya, projenin hala netleşmediğini belirtti. Sarıkaya, ‘Böyle bir teklif gelmişti ama hiç bir ilerleme yok. O yüzden konuşmam doğru olmaz. Hayat hikayesinden çok etkilendim’ dedi. Sarıkaya hakkında çıkan, Mehmet Günsür aracılığıyla İtalya’da bir projede yer alacağı haberlerini ise yalanladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X