Seri katile ceza yağdı

Bursa’nın İznik ilçesinde bir işyerinde ve Ayasofya Camii tuvaletinde işlenen cinayetlerin faili olarak İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan çifte cinayet sanığına ceza yağdı.

Seri katile ceza yağdı

Akli dengesi yerinde olduğu rapor ile tespit edilen sanık Ahmet Çakar’a ağırlaştırılmış müebbet ve çifte müebbet ile 5 yıl hapis cezası verildi.

İznik’te boş bir işyerinde cansız bedeni bulunan Hakan İ. ve 7 Temmuz tarihinde Ayasofya Camii tuvaletinde cesedi bulunan Necmettin P.’nin katil zanlısı Ahmet Çakar’ın yargılanmasında karar çıktı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan sanık Ahmet Çakar’a, Necmettin P.’yi öldürmekten müebbet hapis cezası verilmişti. Hakan İ. cinayeti davasında son kez hakim karşısına çıkarılan Çakar hakkında son karar da verildi.

Tahliyesini istedi, ceza yağdı

İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek “akli dengesi yerindedir” raporu çıkan Ahmet Çakar’a son sözü soruldu. Çifte cinayetten yargılanan Ahmet Çakar, “Tahliyemi istiyorum” dedi.

Necmettin P. cinayetinden müebbet hapis cezası alan Ahmet Çakar’a, Hakan İ. cinayetinden, adam öldürmekten müebbet, nitelikli cinsel saldırıdan ağırlaştırılmış müebbet, hırsızlık suçundan ise 5 yıl hapis cezası verildi.

Ahmet Çakar, çifte cinayet davasında toplamda 2 müebbet, bir ağırlaştırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X