Serinlemek için nehire giren 3 çocuk boğuldu

Muş’un Malazgirt ilçesinde pikniğe giden Kur’an kursu öğrencilerinden 3’ü, serinlemek için girdikleri Murat Nehri’nde boğuldu.

Serinlemek için nehire giren 3 çocuk boğuldu

Muş’un Malazgirt ilçesinde pikniğe götürülen Kur’an kursu öğrencilerinden 3’ü serinlemek için girdikleri Murat Nehri’nde boğuldu, akıntıya kapılan 2 çocuğun bulunması için ekipler çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, ilçede görevli imam, yaz Kur’an kursuna gelen yaklaşık 40 öğrenciyi Murat Nehri kenarında pikniğe götürdü. Burada serinlemek için nehre giren öğrencilerden bazıları akıntıya kapıldı.

Öğrencilerden 3’ünün cansız bedeni sudan çıkartıldı. Bir öğrencinin de hastanede tedavisi sürüyor.

Olay yerine çağrılan AFAD ekipleri, akıntıya kapılan 1 çocuğun bulunması için arama çalışması başlattı.

Vali Gündüzöz’ün açıklaması

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Malazgirt ilçesinde Murat Nehri’ne giren çocuklardan 3’ünün boğulduğunu, bir çocuğun hastanede tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

Vali Gündüzöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Murat Nehri kenarında piknik yapan çocukların serinlemek için suya girdiğini, bazı çocukların akıntıya kapıldığını belirtti.

Çocuklardan 3’ünün cesedine ulaşıldığını ifade eden Gündüzöz, şunları kaydetti:

“Murat Nehri’ne giren çocuklardan 3’ünün cesedine ulaşıldı. Sudan çıkarılan bir çocuğun hastanede tedavisi sürüyor. Akıntıya kapılan bir çocuğu da arama çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma, sağlık, jandarma ve polis ekiplerimiz olay yerinde.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X