Seriye takmak lazım!

Samsun galibiyetiyle moral bulan Bursaspor’un Tuzla ve Ankaragücü’nü de yenmesi şart… Yeşil beyazlı takımın teknik patronu Fatih Tekke yarın İstanbul’da oynayacakları Tuzlaspor maçı öncesinde futbolcularını uyarıp tam motivasyon istedi.

Seriye takmak lazım!

TFF 1.Lig’de yeni sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk 4 haftayı sadece 1 puanla kapattıktan sonra Yılport Samsunspor’u 4-1 mağlup ederek moral bulan Bursaspor’da gözler yarınki Tuzlaspor maçına çevrildi. Taraftarın da desteğiyle alınan farklı galibiyetle gelecek adına umut ışığı yakan yeşil beyazlılar, ilk olarak yarın İstanbul’da Tuzlaspor ile karşılaşacak. Bursaspor daha gelecek hafta Ankaragücü’nü konuk edecek.

TUZLA BU KEZ GEÇİLMELİ

Bu sezon Süper Lig’e yükselmekten başka bir şey düşünmeyen yeşil beyazlı takım için Tuzlaspor maçı büyük önem taşıyor. Teknik Direktör Fatih Tekke, talebelerinden Yılport Samsunspor galibiyetini unutup tamamen Tuzla maçına konsantre olmalarını isterken, yeşil beyazlı oyuncular da 3 puan için söz birliği yaptı. Bu arada yeşil beyazlı takım yarın Tuzlaspor ile oynayacağı maçı kazanması halinde bir ilke de imza atmış olacak. Daha önce Tuzlaspor ile 2 maç yapan Bursaspor İstanbul’da 3-3 berabere kaldığı rakibiyle Bursa’da 0-0’lık skorla yenişememişti. Timsahlar şimdi hem rakibini ilk kez yenmek hem de esüt üste ikinci galibiyetini alarak ligde çıkışı sürdürmek istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X