Serkan Erdoğan Bursaspor’da

Yeşil beyazlılarda Başantrenör Arda Vekiloğlu ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına U20 Basketbol Milli Takımı antrenörlüğünü yapan 40 yaşındaki Serkan Erdoğan geçiyor.

Serkan Erdoğan Bursaspor’da

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Bursaspor’da Başantrenör Serkan Erdoğan olacak. Geçtiğimiz hafta Arda Vekiloğlu ile yollarını ayıran ve antrenör arayışına giren yeşil beyazlılar, U20 Basketbol Milli Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan’la el sıkıştı. İlk olarak yabancı antrenör arayışına giren ve Damir Mulaömerovic’le görüşen Potanın Timsahları, bu ismin federasyon talimatlarına uymaması nedeniyle anlaşma yapamazken, rotasını Serkan Erdoğan’a çevirdi.

YARDIMCISI TUTKU AÇIK

Daha önce TOFAŞ’ta Orhun Ene’nin yardımcılığını yapan, son olarak da U20 Basketbol Milli Takımı’nın başına geçen genç teknik adamla anlaşma sağlandı. Erdoğan’ın yardımcılığını ise yine U20 Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük yapan Tutku Açık yapacak. Antrenör sorununu gideren Bursaspor’da oyuncu arayışları da devam ediyor. Ligde kalıcı olmak isteyen yeşil beyazlılar, tecrübeli isimleri de gündemine alırken, kısa sürede kadro çalışmalarının tamamlanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X