Sert tepki: Şerefiyle yatıp çıkardı

Katıldığı bir televizyon programında Gülben Ergen hakkında iddialarda bulunan ve sonucunda 3 gün zorlama hapsine çarptırılan Erol Köse, Gülben Ergen’den özür dileyince Seren Serengil sert tepki gösterdi.

Sert tepki: Şerefiyle yatıp çıkardı

Şarkıcı Gülben Ergen’in, sosyal medya hesabı ve televizyondaki açıklamalarıyla kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 6 ay koruma kararı aldırdığı Erol Köse, karara uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası aldı. Konunun ardından özür dileyen Erol Köse’ye, Seren Serengil’den ağır tepki geldi.

ÖZÜR DİLEDİ

Karar sonrası sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Gülben Ergen’den özür dileyen Köse videosunda, “Geçtiğimiz dönemde Gülben Ergen’le ilgili itibarsızlaştırma kampanyası başlamış ve kartopu çığa dönüşmüştü. Benim de istemsizce olaya dahilim olduğunu gördüğümden Gülben Ergen ve ailesinden özür dilemeyi vicdani bir sorumluluk olarak görüyorum. Hukuki değil, vicdani olarak” şeklinde konuştu.

SEREN SERENGİL’DEN SERT TEPKİ

Bir takipçisinin “Erol Köse Gülben Ergenden özür diledi” yorumuna cevap veren Seren Serengil, “Onun adına üzüldüm. 3 gün değil 3 yıl yatardı şerefiyle girip çıkardı. Ben kadın halimle girdim çıktım. Söylediklerimin hepsi doğru çünkü. Zaten kimse de söyledikleri yüzünden girmedi.

Haberlerin hepsi doğruydu konuşmama kararına uymadığı için girdi, o nedenle girip çıkacaktı. Arkasında duracaktı. Bütün Türkiye’nin şahit olduğu bildiği, kanıtlanmış eşi tarafından açıklanmış, resmiyetle belgelenmiş bir durum bu. O (Erol Köse) da bunu söyledi herkes gibi, bütün gazeteler gibi. Erol’un bu özrü kimseyi haklı çıkarmaz ki, korkudan yapılmış bir özür. Onu adına, duruşu adına gerçekten üzüldüm” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X