Sertab Erener isyan etti: ‘Kabul etmiyorum!’

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin makyajsız fotoğraflarının çekmesine büyük tepki gösteren Sertab Erener, ünlü olmayı kendisinin seçmediğini söyle ve isyan etti; Şöhretin bedelini kabul etmiyorum!

Sertab Erener isyan etti: ‘Kabul etmiyorum!’

NASIL GÖRÜNDÜĞÜMLE İLGİLENMİYORUM

Konser dönüşü magazin gazetecileriyle karşılaştığı İstanbul Havalimanı’nda ‘Beni ünlü değilim, beni çekmeyin’ diye bağıran Sertab Erener, makyajsız görüntülenmesine isyan etmişti. Konuya açıklık getirmek isteyen Erener, ‘Sadece şarkılarımı söylemek istemiştim ve müzik aşkıyla yanıp tutuşan biriydim. Yolum bir gün meşhur olmakla kesişince ünlü olmanın bedeli klişesini satın almamaya karar verdim. Ben daha çok nasıl göründüğümle değil, kim olduğumla ilgileniyorum’ dedi. 

İÇ GÜZELLİK DIŞTAN DAHA ÖNEMLİDİR

Çocuk yaşlarda yakalandığı kolit hastalığı nedeniyle kalın bağırsağı alınan Sertab Erener, hayatta en büyük değeri sağlığına verdiğini hatırlattı. Erener, ‘Küçücük bir kız çocuğuyken sağlığımı kaybettiğim için bedenime bakmanın, sağlığın ne kadar önemli olduğunu da biliyorum. İç güzellik dışardan daha değerli benim için. Zaten ne yaparsan yap bir gün yer çekimine karşı duramazsın’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X