Kadın astsubaylardan nefes kesen gösteri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen programda kadın astsubayların gösterisi nefesleri kesti.

Kadın astsubaylardan nefes kesen gösteri

DERYA DEMİR

Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Başkanvekili Şükrü Köse, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, şehit yakınları ile çok sayıda davetli katıldığı programda konuşan Vali İzzettin Küçük “Kadına şiddet ile ilgili yasal düzenlemeler yapıldı. Güvenlik güçlerimiz ise mücadelesini sürdürüyor.

Ancak toplumun da bu şiddetle mücadele etmesi gerekiyor. Bu noktada topluma büyük görev düşüyor. Toplum üzerine düşeni yaptığında çok şey değişecektir” diye konuştu

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da “Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır. Kadının katılmadığı toplumları medeniyet ölçüleri içerisinde değerlendirmek mümkün değildir. Çünkü kadın toplumun içindeyse ancak o toplum medeni ve üretkendir” dedi.

Etkinlikte kadınlar gününe özel konuşma yapan Jandarma Astsubay Çavuş Gamze Çelik, kadınların çalışma hayatın her alandaki başarısına dikkat çekti. Konuşmaların ardından kadın jandarma astsubaylar tarafından saldırı savunma ve yakın dövüş gösterimi yapıldı. Nilüfer Kadın Korosu ve mehteran takımı tarafından ise güne özel dinleti yapıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X