Yıldırım’dan kahramanlara vefa

Yıldırım Belediyesi, ülkenin birliği ve bütünlüğü ile milletin huzuru için canlarını feda eden şehitlerin yakınları ve gazilerle bir araya gelerek ihtiyaçlarını ve taleplerini dinliyor.

Yıldırım’dan kahramanlara vefa

Şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilenen Şehit Yakınları ve Gazi Masası personeli, aileleri evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ediyor, taleplerini doğrudan belediye ulaştırarak sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlıyor. Özel etkinliklerde şehit aileleri ve gaziler bir araya getirilirken, son 1 yılda 37 şehit yakını ve 159 gazi olmak üzere 196 şehit yakını ve gazi ziyaret edildi.

 Belediyedeki bürokratik işlemlerde öncelik hakkı bulunan şehit yakını ve gazilerden belediyeye gelen 177 aile ile yakından ilgilenilerek işlemleri en kısa süre içerisinde gerçekleştirildi. 

Ülkenin güvenliği ve milletin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarına çok şey borçlu olduklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’daki şehit yakınlarımızın, gazilerimizin bizim nazarımızda kendi aile fertlerimizden hiç bir farkı yok. Sık sık kendileriyle bir araya geliyoruz.

Oluşturduğumuz Şehit Yakınları ve Gaziler Masamız, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi sürekli evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ediyor. Yıldırım Belediyesi’nde bürokratik işlemleri olan şehit yakınları ve gazilere öncelik tanınıyor. En ufak dertlerini kendi sorunumuz gibi kabul edip çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Bu bizim onlara vefa borcumuz. Borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebiliyor, yaşadıkları acıları bir nebze de olsa hafifletebiliyorsak bizden mutlusu olmaz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X