Sevda Demirel’den yıllar sonra gelen Ali Koç itirafı!

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programına katılan Sevda Demirel, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Sevda Demirel’den yıllar sonra gelen Ali Koç itirafı!

Beyaz TV’deki ‘Söylemezsem Olmaz’ programına katılan eski manken Sevda Demirel, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

6 yıldır hayatında hiçbir erkeğin olmadığını söyleyen Demirel’in en çok konuşulan itirafı ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında olandı.

Evli erkeklere karşı bir şey hissetmemeye çalıştığını ve onlardan uzak durduğunu söyleyen Sevda Demirel, “Aslında ne kadar uzak durursanız evli erkeklerin manyetik alanına girmezsiniz. Bu tamamen kadının elinde olan bir şey.” dedi. “Daha önce hiç evli bir erkeğe aşık oldun mu?” sorusuna ise şu yanıtı verdi; 

Sevda Demirel'den yıllar sonra gelen Ali Koç itirafı! O zaman boşanmıştı

“Maalesef evli bir erkeğe aşık oldum ama kandırmıştı beni. Evli olmadığını söylemişti. Sonra beni kardeşi aradı. O zaman evli olduğunu öğrendim. Hiçbir kadının gözyaşı altında kendime mutluluk arayamam. Ki bu kadar erkek bekarken.”

“SEVGİMİ AĞAÇTAN, BÖCEKTEN, HAYVANDAN ALIYORUM”

 6 yıldır hayatına hiçbir erkeği sokmadığını da dile getiren Demirel, “Bence ilişkiler huzurlu yaşanmalı. Yaşanmadığı takdirde de olmamalı. Ben sevgimi farklı şeylerden almaya başladım. Mesela ağaçtan, böcekten, hayvandan. Ben ağaçlarla bile konuşuyorum. Sonuçta yaşıyorlar, nefes alıyorlar. Onların beni hissettiklerine çok inanıyorum. Ağaçlı bir bölgede yaşıyorum ve her sabah evden çıktığımda ağaçları seviyorum. ‘Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız’ diyorum.” dedi. Ünlü manken sözlerine şöyle devam etti;

Sevda Demirel'den yıllar sonra gelen Ali Koç itirafı! O zaman boşanmıştı

“ADAM BENİ ŞİZOFRENİ YAPIYOR”

“Ben adam odaklı yaşamıyorum. Adamsız da oluyor. Adam beni şizofreni yapıyor. Çok aşık oluyorum. Hasta oluyorum. Ben çok aşık olunca o da çok aşık olmalı. O az aşık olunca o zaman bir sıkıntı oluyor.”

Sevda Demirel'den yıllar sonra gelen Ali Koç itirafı! O zaman boşanmıştı

“İMANLI BİR İNSAN İSTİYORUM”

“Yıllardır hayatımda kimse yok. 6 senedir erkek arkadaşım olmadığı için herkes şaşırıyor. Bazen hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar sizi karşı cinsten uzaklaştırabiliyor. Bunlar kötü deneyimler. Galiba ben imanlı bir insan istiyorum.”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a bir dönem platonik aşık olduğunu da itiraf eden Sevda Demirel, “Ali Koç gerçekten çok aşık olunabilecek bir erkek. Ben aşık olduğum zaman boşanmıştı” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X