Şeyma, Melisa ile ilgili kararını değiştirdi!

Geçtiğimiz yıl kasım ayında ani bir şekilde boşanma kararı alan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın kızları Melisa Ilıcalı’nın velayeti babasına verilmişti. Bu süreçte annesi ile kalmaya devam eden Melisa artık düzenli bir şekilde okula gitmeye başladı.

Şeyma, Melisa ile ilgili kararını değiştirdi!

Şeyma Subaşı’nın yurtdışı seyahatlerinin yoğunluğu sebebiyle Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı anlaşarak kızları Melisa’nın velayetinin babası Acun Ilıcalı’ya verilmesi için mahkemeye başvurmuş, mahkeme başvuruyu kabul ederek velayetin babaya verilmesini onaylamıştı.

Dava sonrası bir süre babasıyla Dominik’e giden Melisa, annesinin yanında döndü.

MELİSA OKULA GİTMEYE BAŞLADI

Seyahatleri dolayısıyla kızını okula göndermeyen Subaşı, yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.  Instagram hikayesinden paylaştığı gönderiye ‘Okula giderken Melisa’ notunu düşen Subaşı, takipçilerini şaşırttı.
 

Öte yandan Sabah yazarı Bülent Cankurt, Melisa’nın geçtiğimiz yıl okula 10 gün gittiğini şu sözlerle duyurmuştu:

“Bu yıl Etiler’de özel bir okula kaydı yapılan 4 yaşındaki Melisa, arkadaşımın söylediğine göre 2017-2018 öğretim yılında en fazla 10 gün okula devam etmiş! Melisa, anaokuluna yazıldığı için devam mecburiyeti yok tabii.

Instagram fenomeni annesi Şeyma Subaşı, sık sık seyahat ettiği ve Melisa’yı da yanından ayırmak istemediği için, kızını okula gönderememiş. Yani, yaklaşık 50 bin liralık okul parası boşa gitmiş!”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X