Sezon derbiyle başlıyor

Tarihinde ilk kez Basketbol Süper Ligi deneyimi yaşayacak Bursaspor ile ligin tecrübeli ekibi olan bir diğer Bursa ekibi TOFAŞ arasındaki ilk hafta mücadelesi bugün saat 13.00’te başlayacak.

Sezon derbiyle başlıyor

Potada bu yıl 16 takımın katılımıyla oynanacak Basketbol Süper Ligi’nde 54. sezon heyecanı, dün oynanan 3 karşılaşmayla başlarken, ligde mücadele eden iki temsilcimiz ilk haftada kozlarını paylaşacak. 16 takımla başlayan ligde Bursaspor tarihinde ilk kez Süper Lig heyecanı yaşarken, ligin bir diğer yeni ekibi ise Ormanspor olacak. 

İLK HEYECAN

Ligde ilk kez mücadele etme fırsatı bulacak Bursaspor, taraftarının desteğiyle bu sezon da başarılı bir grafik sergilemek için mücadele edecek. Ligin tecrübeli ekiplerinden TOFAŞ ise son yıllarda yakaladığı başarılı grafiği bu sezon da sürdürmek için ter dökecek. İki Bursa ekibinin yer aldığı ligin ilk haftasında Bursaspor ile TOFAŞ arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 13.00’te TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X