Shehu gelmedi!

Nijeryalı futbolcu izni bitmesine rağmen kampa katılmadı

Shehu gelmedi!

Noter tespiti yapılan Abdullahi Shehu’nun menajerinin tutarsız açıklamalar yaptığı ve sözleşmesinde yazan 3,5 milyon Euro’nun altında rakama, bir takıma götürmeyi planladığı öne sürüldü. 

Yeni sezon ikinci etap çalışmalarına dün yeniden Afyon’da start veren Bursaspor’da Abdullahi Shehu krizi yaşanıyor… Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası’na katıldığı için ilk etapta yer almayan Shehu’nun mazeret göstermeden takıma katılmadığı öğrenildi…

MENAJER OYUNU MU?

Yapılan görüşmelerde menajerinin tutarsız açıklamalar yaptığı öğrenilirken, Shehu’nun da alacaklarını öne sürdüğü belirtildi… Sözleşmesinde “3,5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Nijeryalı oyuncunun taliplerinin olduğu ancak 3,5 milyon Euro vermek istemedikleri iddia edildi. 

YÖNETİM ÇALIŞIYOR

İdmana çıkmadığı için Shehu’ya dün Afyon’da noter tespiti yapılırken, yönetimin alacağını ödeyerek Nijeryalı’yı kampa götürmek için çalışma yaptığı bildirildi… Ülkesinde çeşitli etkinliklere katılan Shehu, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın kadroda görmek istediği isimlerin başında geliyordu.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X