Sıcak saatler! Başkent’te rehine krizi

Ankara’da bir şahıs kardeşlerini rehin aldı. Keçiören ilçesindeki olay yerine çok sayıda özel harekat ve polis ekibi sevk edilirken, operasyonda C.A. isimli şüpheli ikna edildi ve rehineler kurtarıldı.

Sıcak saatler! Başkent’te rehine krizi

Ankara’da silahlı bir kişinin, 2 kardeşini rehin aldığı ihbarı alan polis ekiplerini harekete geçirdi. Özel harekat polislerinin de katıldığı rehine operasyonunda C.A. isimli şüpheli ikna edilirken, rehineler kurtarıldı.

Ankara’nın Keçiören İlçesi’ndeki Felek Caddesi’nde, sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 20’li yaşlarda olduğu belirtilen C.A., 2 kardeşini silahla rehin aldı. İhbar üzerine, bölgeye ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. C.A. ikna edilemeyince, olay yerine özel harekat ekipleri de geldi. Çevrede konuşlanan özel harekat polisleri, rehine kurtarma operasyonuna katıldı. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen C.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. C.A.’nın, kardeşlerini neden gözaltına aldığı yönünde polis, soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X