Silah arkadaşlarından şehide vefa

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 1994 yılında vatanî görevini yaparken teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan jandarma komando er Fedai Çakır’ı silah arkadaşları unutmadı.

Silah arkadaşlarından şehide vefa

Silah arkadaşları, şehidin Mustafakemalpaşa’ya bağlı Çeltikçi Mahallesi’ndeki kabrini ve ailesini ziyaret etti. Türkiye’nin farklı illerinden toplanarak Çeltikçi’ye gelen Fedai Çakır’ın silah arkadaşları, şehidin mezarı başında dua etti ve Kur’an-ı Kerim okudu, şehidin anne ve babasını da evlerinde ziyaret etti. Oğullarının silah arkadaşlarına sarılan anne ve baba duygulu anlar yaşadı. 

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Fedai Çakır ile aynı dönem askerlik yapan grup, çatışmada kaybettikleri silah arkadaşlarının kabrini ziyaret etmeyi çok istediklerini belirtti. Şehit arkadaşları ile aynı tastan çorba içtiklerini, aynı ekmeği paylaştıklarını dile getiren grup, ‘Biz her zaman biriz, her zaman tek yüreğiz. Biz Türkiyeyiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X