Silahlı saldırı: Aynı aileden 3 ölü

İstanbul Pendik’te bir kişi önce markete ardından da üstündeki daireye pompalı tüfekle ateş açtı. Aynı aileden 3 kişinin öldüğü saldırının kız isteme meselesi nedeniyle gerçekleştiği belirtiliyor.

Silahlı saldırı: Aynı aileden 3 ölü

İstanbul Pendik’te silahlı saldırıya uğrayan aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi’ndeki bir markete gelen saldırgan, nedenle pompalı tüfekle ateş açtı.

Burada bir kişiyi vuran saldırgan daha sonra üst kattaki daireye çıkarak ateş etti. Saldırıda aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Olayın duyulmasının ardından ailenin yakınları ve vatandaşlar bina önünde toplanmaya başladı. Çevik kuvvet ekipleri bina çevresinde önlem alırken, polis saldırganı apartmanda gözaltına aldı.

Ekipler, bir süre apartmanda beklettiği saldırganı, zırhlı polis aracıyla Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Bu sırada vatandaşlar, araca su şişeleri ve taş attı. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin market ve dairede çalışmaları sürüyor.

KIZ İSTEME MESELESİ

Saldırının sebebinin kız isteme meselesi olduğu belirtiliyor. Zanlının aileyle daha önce de birçok tartışığı öğrenildi. Zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X