Sıla’nın dövdüğü iddia edilen ünlü isim sessizliğini bozdu!

Sıla Gençoğlu tarafından darp edildiği iddia edilen Ziynet Sali, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi.

Sıla’nın dövdüğü iddia edilen ünlü isim sessizliğini bozdu!

Ziynet Sali, Sıla Gençoğlu’nun kendisini darp ettiği söylentilerine açıklık getirdi. Sabrının taştığını ifade eden şarkıcı, “Kimseyle derdim yok. Zaten ardı arkası kesilmeyen haksızlıklardan dolayı insanın sabrı taşıyor” dedi.

“HAKSIZLIKLARDAN İNSANIN SABRI TAŞIYOR”

Önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde dolaşırken görüntülenen Sali, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda Sıla Gençoğlu’nun, şarkıcı Ziynet Sali’yi darp ettiği söylentileriyle ilgili Sali şöyle konuştu: “Bu konuları mahkemede konuşacağım arkadaşlar, konuşma yasağım var. Tabii çok konuşanları bir susturmak gerekiyor ama onu da yargı yoluyla halledeceğiz. Kimseyle derdim yok zaten ama sürekli ve ardı arkası kesilmeyen haksızlıklardan dolayı insanın sabrı taşıyor.”

“ÇİRKİNLEŞMENİN ALEMİ YOK”

“Bu kadar çirkinleşmenin alemi yoktu, insan belli bir yere kadar iyi niyetini koruyabiliyor. Konu zaten yargıda, avukatım ilgileniyor.”

“SILA’YA GÖRÜŞÜYORUZ”

Ünlü şarkıcı, “Sıla hanımla görüşüyor musunuz” sorusuna ise “Tabii ki görüşüyorum. Hatta olaylardan sonra aradım, ‘geçmiş olsun’ dedim. Her zaman arkadaşız biz. Aynı sektördeyiz, meslektaşız” yanıtını verdi.

“SILA, ZİYNET SALİ’NİN KOLUNU KIRDI”

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda Sıla Gençoğlu’nun, şarkıcı Ziynet Sali’yi darp ettiği iddia edildi. Programın Whatsapp ihbar hattına gelen iddiaya göre Gençoğlu, Nişantaşı’nda bir otelde Ziynet Sali’nin kolunu kırdı. Sali’nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanması da bu iddiayı desteklemişti. Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali, “Saçmalamayın” diyerek iddiaları yalanlamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X