Şimdi icraat zamanı

Başkan Mesut Mestan ve yönetimini bekleyen yığınla sorun var. Mehmet Altıparmak ve Yücel İldiz’de aradığını bulamayan Mesut Mestan’ın adaylarından biri de Osman Özköylü. Genç teknik adam, Osmanlıspor’da mutlu olmadığı için ayrılabilir.

Şimdi icraat zamanı

Bursaspor’da dünkü Genel Kurul’da başkanlık koltuğuna oturan Mesut Mestan bugün görevine resmen başlayacak. Mestan’ın önünde kısa zamanda çözüme kavuşturması gereken birçok sorun bulunuyor. Transfer tahtası kapalı olan yeşil beyazlılar’da Mestan’ın tahtayı açtırarak daha önce prensip anlaşmasına vardığı isimlere imza attırması bekleniyor. Geçen sezon Kayserispor’da forma giyen ve bonservis sorunu bulunmayan Şamil Çinaz’la el sıkışan Mesut Mestan, Volkan Şen ile Egemen Korkmaz gibi isimleri de bekletiyor. 

ALTIPARMAK VE İLDİZ

Teknik Direktör konusu ise Mesut Mestan’ı düşündüren konuların başında geliyor. En son Gazişehir Gaziantep’i Süper Lig’e çıkaran Mehmet Altıparmak’ı takımın başına getirmeyi çok isteyen Mestan, genç teknik adamın AKsiharspor’la el sıkışması sonucu hüsranı uğradı. Denizlispor’da başarılı bir dönem geçiren Yücel İldiz’le ilgili de bilgi toplatan Mesut Mestan’ın diğer bir adayı ise Osman Özköylü… 

1 YILLIK ANLAŞMASI VAR

Şuan Osmansporlıspor’un başında olan genç teknik adamın kulübüyle 1 yıllık daha anlaşması bulunuyor. Özköylü’nün Başkent temsicisinde mutlu olmadığı için ayrılabileceği ve Bursaspor’un başına geçebileceği konuşuluyor. Kariyerinde birçok takımda görev alan Osman Özköylü, alt ligin en iyi teknik direktörlerinden biri olarak bulunuyor. Bu arada daha önce adı Bursaspor ile anılan Ertuğrul Sağlam’a ise Mestan’ın  pek sıcak bakmadığı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X