Sinek ısırdı! Ölümcül hastalığın pençesinde

Sivrisinek ısırığı sonucu hastanede tedavi gören oyuncu Leyla Bilginel, gözyaşları içinde ”Benim için dua edin” dedi.

Sinek ısırdı! Ölümcül hastalığın pençesinde

Amerika’daki sperm bankasına başvurarak anne olan ve daha sonra Tayland’a yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, sivrisinek ısırması sonucu ortaya çıkan Dang Humması (Dengue) nedeniyle yaşam savaşı veriyor.

”BENİM İÇİN DUA EDİN”

Oyuncu ”Benim için dua edin” notuyla Instagram hesabından paylaştığı videoda ”5 gündür çok hastayım. Dişlerim birbirine vurduğundan çok konuşamıyorum. Sadece buraya gelenler dikkat etsin. Bir sivrisinek yüzünden ölümcül bir hastalık Dang Humması adında bir hastalık.Ölümcül… Bir sivrisinek insanın hayatını alt üst edebiliyor. Dünden beri gelen bütün dualarınız beni buldu. Hepinizi seviyorum” dedi.
 

 

DANG DUMMASI NEDİR?

Dang humması, ya da dang humması (İngilizce: Dengue Fever) dang virüsü kaynaklı bir enfeksiyondur. Sivrisinekler dang virüsünü bulaştırır (ya da yayar). İnsanların kemikleri kırılır gibi şiddetli ağrı çekmesine neden olduğu için, Dang humması “kırık kemik humması” olarak da bilinir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X