Sınırları aştı! ‘Silikonları yeni yaptırdım pozu…’

Survivor adası sonrasında açıldıkça açılan Nihal Candan şimdi de silikon taktırdı iddiaları ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sınırları aştı! ‘Silikonları yeni yaptırdım pozu…’

 

İşte Benim Stilim yarışması sayesinde kardeşi Bahar Candan ile gündemimize giren Nihal Candan, paylaştığı son fotoğraflarla gündem oldu.
 

Instagram hesabına göğüs dekolteli pozlarını yerleştiren Nihal Candan, silikon taktırdı iddialarını yeniden ateşledi. Bir takipçisi de bunu dile getirip fotoğrafın altına ‘Silikonlarımı yeni yaptırdım pozu’ diye yazdı.
 

Giyim tarzı ve ‘seksi’ fotoğrafları ile takipçilerinden ‘edep’ sınırlarını aştın yorumu alan Nihal Candan, alay konusu olmaya başladı. Bir takipçisi bu paylaşımına ‘Bacım silikonun küçük olmuş sanki ya’ diye yazdı.
 

Nihal Candan medyanın gündemine ilk olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla çıkmıştı. Nihal Candan, yarışmada derece elde edememişti.
 

Nihal Candan, moda yarışmasından sonra Survivor yarışmasına katıldı. Nihal Candan adadan döndükten sonra inanılmaz bir değişim içine girdi.
 

Bir güzellik merkezi açan Nihal Candan, kendini baştan aşağı yeniledi. Estetiklerle yüzünün şeklini değiştiren Nihal Candan, silikon taktırdığı göğüsleri ile de giyim tarzını frapan bir hale getirdi.
 


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X