Sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

Yeni tanıştığınız birinin sizden hoşlandığını anlamak için birkaç noktaya dikkat etmeniz yeterli.

Sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

Size karşı ne hissettiğini merak ettiğiniz bir erkek arkadaşınız çok havalı ya da kendinden emin bir şekilde davranabilir.

Bazı erkekler duygularını karşıdakine belli etmekten çekinmezken bazıları da duygularını gizleyip, hiçbir şey yokmuş gibi davranırlar.

Tabii ki bunun en büyük sebebi bu tip erkeklerin hayal kırıklığı yaşamaktan korkmaları ve risk almak istememeleridir.

Çünkü eğer reddedilirlerse gururları kırılabilir. Ancak bu erkekler yine de farkında olmadan duygularını belli edebilirler. Nasıl mı?

Sizi Kızdırmaya Çalışıyorsa…

Şimdi ilkokul döneminize geri dönün. O yıllardan neler hatırlıyorsunuz? Sınıftaki bazı erkek arkadaşlarınız kalemlerinizi saklayıp, saçınızı çekmez miydi? O sıralar bu hareketlere çok sinirleniyordunuz. Ancak kabul edin, bir yandan da hoşunuza gidiyordu. Çünkü bu tip hareketler, o insanın sizden hoşlandığını gösterir. Yıllar sonra bu kural hâlâ geçerliliğini korur. Eğer biri yine sizi kızdırmaya, en hassas olduğunuz noktalarda tartışmaya davet ediyorsa, bilin ki bu kişi sizinle daha fazla zaman geçirmek ve bir şeyler paylaşmak istiyordur. Erkeklerin bu davranışlarındaki amaçları sizden reaksiyon almaktır.

Kendini Farklı Gösteriyorsa…

Doğal olarak karşısındakinden etkilenen erkek kendini de olduğundan üstün göstermeye çalışacaktır. Çünkü kadınları tavlamak için erkeğin ilk amacı etkilemektir. Bunu da konuşmalarıyla ya da hareketleriyle yapar.

Ex’lerinizi Soruyorsa…

Eğer bir erkek ısrarla sizin geçmişinizi ve eski erkek arkadaşlarınızı öğrenmek istiyorsa, aslında sizinle ilgili gelecek planları yapıyor demektir. Çünkü arkadaşınız sizinle ilgili bu tip detayları öğrenerek sizi daha da yakından tanımak istiyordur.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X