Size de bu yakışırdı

Bursasporlu taraftarlar, Akhisar’a gitti, son dönemde yaşanan gerginlik son buldu. 

Size de bu yakışırdı

Akhisarspor-Bursaspor maçının ardından yaşanan istenmeyen görüntüler ve sosyal medya üzerinden devam eden gerginlik her iki taraftar grubunun Akhisar’da bir araya gelmesiyle sona erdi. Akhisar merkez Rumeli Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda yemekte buluşan iki grubun taraftar temsilcileri bu şekilde gündeme gelmekten büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Bursaspor Texas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, ‘Biliyorsunuz hafta sonu hiç de hoş olmayan olaylar yaşadık. Akhisarlı arkadaşlarımız ve dostlarımızla problemler oldu, biz de onlarla buraya görüşmeye geldik. Sağ olsunlar en iyi şekilde de ağırladılar.’ dedi. 

ÇOK ÜZÜLDÜK

Güzelsöz şöyle devam etti: ‘Ülkemiz gündemi bu kadar yoğunken kendimizi gündeme getirmek gibi bir hevesimiz yoktur. Çünkü ülkemizin gündemi çok yoğun. Bizimle alakası olmayan, bizimle işi olmayan insanlar kalktı tribün insanlarını terörist olarak damgalıyorlar. Görüldüğü gibi sıkıntımızı ve sorunumuzu çözebiliyoruz.’. Akhisarspor Akigolar Taraftarlar Grubu adına söz alan Yalçın Utçu ise ‘Bursaspor ile bu zamana kadar böyle bir şey yaşanmadı. Hiçbir takımla yaşanmadı, böyle olaylar bizi tabii ki üzdü. Arkadaşlar da sağ olsunlar çıktılar geldiler. Bu saatten sonra dost olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X