Size durmak yakışmaz

Hedefine emin adımlarla ilerleyen Bursaspor, Adana Demirspor deplasmanında 3 puan arıyor

Size durmak yakışmaz

Yeşil beyazlılar, sezona büyük hedeflerle giren ancak istediği sonuçları alamayan rakibini de yenerek zirvedeki iddiasını ortaya koyma amacında. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma 19.00’da başlayacak. 

TFF 1.Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden Bursaspor, bugün Adana Demirspor’un konuğu olacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma 19.00’da başlayacak. Kritik randevuda deneyimli hakemlerden Özgüç Türkalp düdük çalacak. Türkalp’in yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Emrah Ünal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Sinan Dereci. Bursaspor’da tek hedef galibiyet serisini sürdürmek. 

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ OLDU

İlk 4 haftadan 9 puan çıkaran ve 3 maç üst üste kazanan yeşil beyazlılar, sezona iddialı giren ancak istediği sonuçları alamayan rakibini de yenerek iddiasını ortaya koymak istiyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın sahaya çıkaracağı 11 de merak ediliyor. Tecrübeli çalıştırıcının stoperde değişiklik yapabileceği konuşuluyor. Rakip Adana Demirspor ise ligde şuan 6 puan da bulunuyor. Bilindiği gibi Adana temsilcisinde Ümit Özat ile yollar ayrılmış ve takımın başına Uğur Tütüneker getirilmişti. 

**

Timsah’ın üstünlüğü var

İki ekip, son olarak 2013 yılında olmak üzere toplamda çeşitli lig ve kupa maçlarında 47 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Bursaspor rakibine üstünlük kurdu. Yeşil beyazlılar, 23 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken; Adana temsilcisi 13 maçı kazandı. Geriye kalan 11 mücadelede ise taraflar, birer puanı hanesine yazdırdı. İki ekibin son karşılaştığı maç 4 Aralık 2013 tarihinde Türkiye Kupası’nda oynanırken Adana’daki mücadeleyi Bursaspor, 2-1’lik skorla kazanmasını bildi.

**

Gol yemiyorlar

Adana’da oynanan maçlarda ise ev sahibinin üstünlüğü göze çarpıyor. Buradaki 24 maçta Adana Demirspor 12 galibiyet elde ederken, Bursaspor 6 kez kazandı ve 6 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bu sezon henüz yenilmeyen ve çıktığı 4 maçın birini kazanan Adana temsilcisi, söz konusu galibiyetini de sezon ilk maçında Balıkesirspor’a karşı 2-0’lık skorla aldı. Sonraki maçlarında sahadan golsüz eşitlikle ayrılan Adana Demirspor, bu sezon çıktığı 4 maçta da kalesini gole kapadı ve yalnızca 2 kez gol sevinci yaşadı.

**

Gözler Kubilay’da 

2 gol, 2 asistle oynayan genç forvet bugün de Bursaspor’un en etkili silahı olacak. 

Bu sezon oynadığı hiçbir maçı boş geçmeyerek goller bulan Bursaspor’da gözler de hücum hattında olacak. Yeşil-beyazlılarda Emirhan Aydoğan ve Kubilay Kanatsızkuş, 2’şer golle dikkat çekti. Iasmin Latovlevici, Abdullahi Shehu, Ali Akman ve Ramazan Keskin de birer gol kaydetti. Bursaspor, 4 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırarak, maç başı 2 gol ortalaması yakaladı. Timsah’ın şuana kadar gol yemeyen rakibi karşısında nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. 

STAT: 5 Ocak Fatih Terim
SAAT: 19.00
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Mehmet Şahan Yılmaz, Emrah Ünal 
EKSİKLER: —
EKSİKLER: —
BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı tükendi

19.00  beIN MAX1

ADANA DEMİRSPOR
35 Kurtuluş Yurt
4 Adil Demirbağ 
5 Semih Güler 
77 Samed Ali Kaya 
12 Vedat Bora 
13 Tevfik Altındağ 
17 Hakan Bilgiç 
20 Volkan Şen 
22 Sisan Kurt 
54 Mehmet Uslu 
70 Berk Yıldız 

 

BURSASPOR
25 Çağlar Şahin Akbaba
14 Iasmın Latovlevici 
12 Abdullahi Shehu 
4 Cüneyt Köz 
30 Rüştü Hanlı
15 Aykut Akgün 
5 Emirhan Aydoğan 
36 Burak Altıparmak 
23 Igor 
7 Burak Kapacak 
9 Kubilay Kanatsızkuş 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X