Şok ilan! Büyük göğüslü kız aranıyor

İspanya bu ilanla çalkalanıyor. “Dikkat çekecek bir bar kızı aranıyor” başlıklı ilanda söz konusu kızın en önemli özelliğinin iri göğüslere sahip olması vurgusu yapılıyor.

Şok ilan! Büyük göğüslü kız aranıyor

İspanya’nın Asturias bölgesinde çalışan kişileri hedef alan “Dikkat çekecek bir bar kızı aranıyor” ilanında, “Küçük bir barda çalışacak güzel görünümlü ve dikkat çekici genç bir kız aranıyor. Mutlaka büyük göğüsleri olmalı” yazması tartışma yarattı. Mirror gazetesinde yer alan habere göre, ilanın cinsiyetçi olduğunu savunan kadınlar verilen ilanı protesto etti.

24 yaşındaki Cibeles Quezada Baez, “Bu ilan kadınlara, bar çalışanlarına, müşterilere, hemen hemen herkese hakaret ediyor” dedi. 5 yıldır barlarda çalıştığını söyleyen Baez, ilanın müşterilerin sadece iri göğüslü bar kızları tarafından servis edilmekten hoşlandığını söylediğini belirtiyor. Baez, bu yapılanın ayrımcılık olduğunu söylüyor.

Adı açıklanmayan barın sözcüsü ise, “Tek istediğimiz müşterilerin belirli zevkleri olması ve bizim bunu onlara sunmamız. Müşterilerin bar hakkında ne istedikleri üzerine bir anket yaptık ve bir listeye ulaştık. Bunu uygulamaya çalışıyoruz, verdiğimiz ilan da bununla ilgiliydi. Cinsiyetçi değiliz, müşterinin her zaman haklı olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X