Şok! Mers şüphelisi hasta kaçtı…

Bursa`nın Orhaneli ilçesinde, hacdan dönen bir kişi, ileri derecede grip şikayetiyle acil servise başvurunca mers paniği yaşandı. Bir süre acile hasta kabul edilmezken, ileri tetkik için Çekirge Devlet Hastanesi`ne sevk edilen hasta, ambulansta fazla bekl

Şok! Mers şüphelisi hasta kaçtı…
Gümüşpınar köyünde oturan 55 yaşındaki Yakup Çetin, grip şikayetiyle Orhaneli Devlet Hastanesi acil servisine gitti. Yapılan incelemede Çetin’in durumundan şüphenildi. Bunun üzerine hastaneye bir süre acil servisten hasta kabulü yapılmadı. Çetin, yapılan işlemler sonucu ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Bursa’da da büyük panik yaşandı. 112 ve hastanenin güvenlik görevlilerinin ağızlarını kapatarak tedbir almaya çalıştıkları görüldü. Hasta, Çekirge Devlet Hastanesi önünde, ambulansın içinde yaklaşık 20 dakika bekletildi. Yakup Çetin’in oğlu, babasının niye bu kadar ambulansta bekletildiğini sorarak, görevlilere tepki gösterdi. Bir süre sonra ambulanstan inen Çetin, oğluyla birlikte hastaneden ayrıldı.
Yetkililer, hastaneden ayrılan Çetin’e cep telefonla ulaştıklarını, tekrar hastaneye geleceğini söylediğini bildirdi.
 
Çekirge Devlet Hastanesi’nde ebola veya mers gibi ciddi virüs tehdidine karşı karantina edilmiş bir odanın bulunduğu, hastanın ileri tetkikinin burada yapılacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X