Sokak hayvanları için el emeği mamamatik

Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sokak hayvanları için hazırladığı el emeği mamamatikler, Mudanya’da pilot bölge olarak seçilen Tarık Akan Parkı’na yerleştirildi.

Sokak hayvanları için el emeği mamamatik

Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da başlattığımız sevgi zinciri büyüyor” dedi.

Mudanya Belediyesi ile Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencileri, sokakta yaşayan hayvanlara daha huzurlu yaşam alanları yaratmak amacıyla “mamamatik” uygulaması başlattı.

Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Projesi kapsamında can dostları için hazırladığı el emeği mamamatikler, ilçede pilot bölge olarak seçilen Tarık Akan Parkı’na yerleştirildi. 

TÜRKYILMAZ’DAN TEŞEKKÜR…

Doğayı ve canlıları korumak amacıyla yapılan bu çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, duyarlı öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesinden hareketle sokakta yaşayan canlıları unutmadıklarını anlatan Türkyılmaz, “Sahipsiz hayvanların sağlıklı ve korunaklı bir şekilde yaşamaları için kentin pek çok bölgesine kedi evleri yerleştirdik.

Yine, Veterinerlik İşleri Birimimiz hayvanların mama ihtiyacını da gideriyor. Bu çalışmalara Mudanyalıların da destek vermesi bizleri mutlu ediyor. Mudanya’da sürdürdüğümüz bu sevgi zinciri büyüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X