Sokak ortasında pompalı ile infaz!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, evinin önünde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, pompalı silahla saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Sokak ortasında pompalı ile infaz!

Olay, dün 19.00 sıralarında Soğukpınar Mahallesi 272 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Cevdet Demir (49) isim şahıs otomobilini evinin önüne park ettiği sırada, plakası öğrenilemeyen bir araçtan kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaşırken Cevdet Demir ağır yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Öte yandan Demir ‘in 3 hafta önce Muş’tan Kemalpaşa’ya taşındığı öğrenildi. Polis kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X