Sokakta heyecan başladı

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonunda eski Milli basketbolcu Mustafa Güçyetmez’in katkılarıyla Bursa’nın en geniş katılımlı sokak basketbolu turnuvası düzenlendi.

Sokakta heyecan başladı

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi basketbola ilgiyi artırmak, çocukların ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarabilmek amacıyla eski Milli basketbolcu Mustafa Güçyetmez’in kurucusu olduğu Güçyetmez Akademin’in destekleriyle ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ Mihraplı Parkı’nda ikinci kez düzenledi. Geçen seneki katılım sayısının da üstüne çıkarak alanında Bursa’nın en büyük sokak basketbolu turnuvası olma özelliğini devam ettiren organizasyon yine renkli görüntülere sahne oldu.

GENİŞ KATILIM

Turnuva, protokol üyelerinin temsili basket atışı ile başladı. Turnuvada bay bayan olmak üzere 7 farklı kategoride 210 takımda bini aşkın sporcu kıyasıya mücadele etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak ise, kent konseyinin spora olan desteğinin her zaman devam edeceğini ifade etti. Güçyetmez Akademi kurucusu eski Milli basketbolcu Mustafa Güçyetmez, Bursa’nın en geniş katılımlı sokak basketbolu turnuvasını düzenlediklerini ifade söylerken, bundan gurur duyduklarını belirtti.

Turnuvanın açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Murat Başlar, Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Başeğmez, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu ve Güçyetmez Akademi Kurucusu Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez ile turnuvaya katılan sporcular ve aileleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X