Son aşamaya gelindi! Açılış için gün sayıyor…

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olarak gösterilen Sular Vadisi Projesi’nde sona gelindi. Başkan Edebali, 34 bin metrekarelik proje alanında hayata geçirilen projenin çalışmalarının 15-20 gün sonra tamamlanacağını söyledi. 

Son aşamaya gelindi! Açılış için gün sayıyor…

Açılış için gün sayan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yapım çalışmalarında son aşamaya gelen, 34 bin metrekarelik projenin Yıldırım’a ve Bursa’ya çok yakışacağını söyledi.

Sular Vadisi Doğa Parkı’yla ilgili bilgi veren Edebali, “Projenin merkezinde yer alan gölün yanı sıra; kültür merkezi, teras kademeli oturma alanları, babil bahçesi-seyir terasları, gölgeli oturma bölümü, revan köşkleri, yol boyu dinlenme köşeleri, havuzlar, şelaleler, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, cami, Osmanlı çeşmesi, belediye hizmet binası, aletli jimnastik köşesi, maket evcil hayvan bahçesi, kapalı otoparkı, kapalı pazarı ile Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak. Açılış için sayılı günler kaldı, son aşamadayız. Bu bölgede yaşayan 70-80 bin insanımıza hizmet verecek olan Sular Vadisi, 7’den 70’e herkesin nefes alabileceği, yeşille buluşabileceği güvenli bir alan olacak. Yaklaşık 15-20 gün sonra tüm çalışmalar bitecek ve hep birlikte açılışını yapacağız. İnsanlarımızın huzurlu yaşayabilecekleri bir mekanı oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

yb-(6).jpgyb-(5).jpgyb-(1).jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X