Son dakika: Hakan Atilla davasında neler oluyor?

Hakan Atilla davasında neler oluyor?

Son dakika: Hakan Atilla davasında neler oluyor?

Reza Zarrab davasında, New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde yargılanan ve jüri heyetinin kendisine isnat edilen altı suçlamanın beşinden suçlu bulunan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın alacağı cezayla ilgili karar duruşması bugün 17:00’de başladı.

Jürinin, kendisine isnat edilen altı ayrı suçlamanın beşinden suçlu bulduğu Mehmet Hakan Atilla için verilebilecek maksimum hapis cezası toplam 105 yıl…

Hakan Atilla ilgili yapılan duruşmada Hakim Richard Berman’ın bugün karar vermesi bekleniyor.

Duruşma salonuna önce Hakan Atilla’nın avukatları geldi. Ardından savcılar da kendilerine ayrılan masaya oturdular. 

Hakan Atilla duruşma salonuna girdi. Hakim Berman da salona giriş yaptı. Berman “Ele almamız gereken birçok konu var, bu biraz zaman alabilir. Bir saatten fazla olabilir, hatta iki saat sürebilir. Bu istisnai bir hüküm duruşması. Davayı izleyen ABD vatandaşlarının yanı sıra çok sayıda Türk vatandaşı da bu davayla ilgileniyor.” dedi.

Berman, İngilizce ve Türkçe dilinde bire bir konuşma dökümü alınmasını istedi. Berman’ın talep ettiği konuşma dökümlerine internet üzerinden erişilebilecek

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X