Son galibiyetleri 20 yıl önce

Timsah, Göztepe’ye karşı Bursa’da bariz bir şekilde üstün. 

Son galibiyetleri 20 yıl önce

Bursaspor ve Göztepe, kozlarını bu haftasonu oynanacak maçta paylaşacak. Bursaspor’un tarihi boyunca evinde oynadığı maçlarda ise rakibine üstünlüğü dikkat çekiyor. Timsah, Süper Lig ve kupa maçları dahil olmak üzere İzmir ekibini 21 kez sahasında ağırladı. Bu mücadelelerin 11’ini kazanan yeşil beyazlı ekip, 7 karşılaşmada ise rakibiyle puanları paylaştı. Göztepe ise Bursa deplasmanından yalnızca 3 kez galibiyet çıkarabildi. Bursaspor’un 28 golüne karşılık Göztepe’nin cevabı ise yalnızca 9 golle oldu.

İLK MAÇ GOLSÜZ

Göztepe, Bursaspor deplasmanında son galibiyeti 20 yıl önce aldı. Süper Lig’de 28 Kasım 1999’da oynanan maçı sarı kırmızılı ekip 2-1’lik skorla kazandı. O günden bu yana Göztepe, çıktığı 3 Bursa deplasmanında galibiyet elde edemedi.  Bu sezon ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşma ise başladığı gibi 0-0 sona erdi. O mücadelede tribünlerde yaşanan dostluk görüntüleri büyük alkış almış ve uzun süre konuşulmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X