Sonunda akıl hastanesine sevkine karar verildi!

Son dakika! Papağana işkence ettiği görüntülerden sonra gözaltına alınan Murat Özdemir, akıl hastanesine sevk ediliyor.

Sonunda akıl hastanesine sevkine karar verildi!

Papağana işkence görüntüleriyle büyük tepki toplayan Murat Özdemir, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. Savcılık, Özdemir’i akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk etti.

DÜN AKŞAM GÖZALTINA ALINDI

Beslediği papağana işkence eden ve görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Murat Özdemir, dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Özdemir,burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Ters kelepçeli olarak adliye binasına getirilen Özdemir, ilk ifadesinde “Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum” dedi. Murat Özdemir hakkında 5199 sayılı kanunun 14 ve 28 maddeleri gereği ‘hayvana eziyetten’ idari yaptırım ve savcılığın izniyle akıl hastanesine sevkine karar verildi.

GÖZALTINDAKİ TAVIRLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU

Savcının bu kararı almasında Özdemir’in gözaltına alınıp götürüldüğü karakolda ve sonrasında yaptığı tavır ve söylemlerinin etkili olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X