Sorun çıkartacak oyuncu istemem

Transfer tahtası açılıp, açılmayacağı konuşuladursun, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın tavrı net.

Sorun çıkartacak oyuncu istemem

Geçen sezon Gazişehir’de takımın tecrübeli isimleriyle ciddi sıkıntılar yaşayan ve başkana kadar şikayet edilen Yalçın Hoca, Bursaspor’da bu kez daha dikkatli davranıyor. 

Bursaspor’da gündem transfer tahtası…Tüm camiada takıma transfer yapılıp, yapılmayacağını tartışıyor. Sezon hazırlıklarına genç oyuncularla başlayan yeşil beyazlılar, ligin startına az bir süre kala hala adım atabilmiş değil. Transfer tahtası açılıp, açılmayacağı konuşuladursun, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın transfer konusunda tavrı net. Genç teknik adam, öncelikle sorunlu futbolcu istemiyor. 

İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLMİŞTİ

Geçen sezon başı görev başladığı Gazişehir Gaziantep’te takımın tecrübeli isimleriyle ciddi sıkıntılar yaşayan Yalçın Hoca, bu kez işi daha sıkı tutuyor. Gazişehir’de futbolcular tarafından Başkan Adil Konukoğlu’la şikayet bile edilen Koşukavak, istenmeyen isim ilan edilmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından istenilen sonuçlarda gelmeyince Koşukavak 8 hafta göreve kalabilmişti. 

BU KEZ HATA YOK

Gazişehir’de özellikle oyuncuların ağır antrenman temposundaki şikayetleri nedeniyle Yalçın Koşukavak’a cepke aldıklarını belirtildi. Bursaspor’da tahtanın açılması durumunda genç teknik adamın bu kez daha sağlam adımlar atması bekleniyor. Özellikle listesine eklediği isimlerin geçmiş takımlarındaki durumunu iyi araştıran Yalçın Hoca’nın bu konuda hata yapmak istemediği biliniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X