Soruşturma için iki müfettiş görevlendirildi

Başbakan Davutoğlu, Ege Üniversitesi’ndeki olaylarda hayatını kaybeden Çakıroğlu’nun babasını arayarak taziyelerini iletti; soruşturma için iki müfettişin görevlendirildiğini bildirdi.

Soruşturma için iki müfettiş görevlendirildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ege Üniversitesinde yaşanan olayın soruşturulması ve bir ihmal var ise tespiti için iki müfettişin görevlendirildiğini ifade etti.

Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Davutoğlu, olayda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Görüşmede, üniversitelerde birçok öğrenci yetiştirmiş bir kişi olarak bu olaylardan ayrıca üzüntü duyduğunu bildiren Davutoğlu, olayın soruşturulması ve bir ihmal var ise tespiti için iki müfettişin görevlendirildiğini ifade etti.

Ayrıca Başbakan Davutoğlu’nun benzer olayların yaşanmaması için ilgili birimlere gerekli önlemlerin alınması talimatı verdiği bildirildi.

TBMM Başkanı Çiçek, taziyelerini dileklerini iletti

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ege Üniversitesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Çakıroğlu’nu arayarak taziye diledi.

TBMM Başkanlığı İletişim Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre Çiçek, Çakıroğlu’nun annesi Özlem Çakıroğlu’nu arayarak, olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek, taziye dileklerini iletti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X