Sosyal etkinlik merkezi açıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından 2,5 milyon TL’ye yaptırılan Sosyal Etkinlik Merkezi açıldı. 10 dönüm arazide macera parkuru, okçuluk alanı, açık hava sineması ve sosyal tesisler vatandaşı bekliyor.

Sosyal etkinlik merkezi açıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Muradiye Sarnıç Mahallesi’ne inşa edilen Sosyal Etkinlik Merkezi, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Törene; TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Efkan Ala, Mustafa Esgin, Refik Özen ile TANAP Yatırım Uzmanı Mehtap Tanrıverdi ve STK temsilcileri katıldı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, yaptığı konuşmada, projenin daha önceki dönemde yazıldığını ancak TANAP ile sözleşme imzalanmasına rağmen şartlar oluşmadığından başlanamadığını söyledi. Mayıs ayındaki meclis toplantısında ‘sözleşme iptali’ isteğiyle gündeme gelen projenin yatırımını reddetmek yerine sil baştan yazılmasını oybirliğiyle kararlaştırdıklarını anlatan Kanar, ‘‘Hem proje açısından hem de süre bakımından revizyona gitme kararımız olumlu sonuç verdi. Bu sayede bu güzel hizmet serüvenine başladık. Görüşmelerimizin ardından revizyonu onaylatıp, Temmuz ayının başında ilk alan çalışmalarımıza başladık. 5 ay gibi kısa bir sürede projemizi başarıyla tamamladık” diye konuştu.

BAŞKAN KANAR’A ÖZEL TEŞEKKÜR…

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin de, ‘‘Sadece bir sosyal yaşam merkezini hayata geçirmedik. Burada millete hizmet etme temennisinin açılışını gerçekleştirdik. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Onların desteği olmasa bu proje gerçekleşmezdi. Bu güzel tesis hepimize hayırlı olsun” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala da şunları kaydetti: 

‘‘Mustafakemalpaşalılar umarım bu tesiste hepiniz çok güzel vakit geçirirsiniz. Mekanın kendisi kadar böyle bir işbirliğinin yapılmış olması da çok önemli. Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a da ayrı teşekkür ediyorum. Kendisi çok emek veriyor.”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ise şu ifadeleri kullandı: ‘‘Bugün Mustafakemalpaşa’da yerel yönetime ilişkin ilk açılışı gerçekleştiriyoruz. Buranın çok güzel bir coğrafyası var. Heyecan da varsa, bu millete hizmet aşkı varsa, bir yolunu bulup bunu sağlıyorsunuz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesinde ilerledik. Tesisimiz hepinize hayırlı olur inşallah.”

Mustafakemalpaşa’da yaşam kalitesini iyileştirerek bölgede sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen tesisin açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri ve davetliler, merkezi gezerek projeye tam not verdi.

Mustafakemalpaşa’nın Sosyal Etkinlik Merkezi

İçinde macera parkuru, okçuluk alanı, yerel ürünler sergi ve satış merkezi, çocuk trafik eğitim parkuru, kahvaltı-ızgara salonu, açık hava sineması ve çocuk kütüphanesi bulunan sosyal tesis, Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne ait 10 dönümlük arazide inşa edildi. 5 ayda tamamlanan tesis 2,5 milyon TL’lik bütçesiyle Bursa’nın en büyük projeleri arasında yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X