Sosyal konutlarda ikinci etap başvuruları tamam

Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacıyla Cihatlı Mahallesi’nde yaptırılan sosyal konutların ikinci etabı için başvurular tamamlandı.

Sosyal konutlarda ikinci etap başvuruları tamam

7 etap ve bin 400 konuttan oluşan Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi’nin ikinci etabında yer alan 2+1 130 dairelik sosyal konutların kuralarının önümüzdeki günlerde çekileceği bildirildi. Kura çekimi sonunda aranan şartları taşıyan vatandaşlar, projedeki 115-135 bin TL arasında değişen 2+1 dairelere yüzde 25 peşinatla, aylık 950 TL’den başlayan taksitlerle sahip olacak. 

Kura çekim törenini vatandaşları bekletmeden kısa süre içinde gerçekleştireceklerini açıklayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bin 400 konutlu toplu konut projesi ile 7 bin kişilik yeni ve modern bir mahalle oluşturacaklarını ifade etti Yılmaz, proje kapsamında okul, sağlık ocağı ve cami ile spor kompleksi ve çocuk parkları gibi sosyal donatı alanlarının da Gemlik Belediyesi tarafından yapılacağını kaydetti. Yılmaz, “Çalışınca oluyor, Gemlik’i çok daha güzel günler bekliyor” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X